Subwooferit

Subwooferit

 Phonar MUUTAMA TODELLA SOPIVASTI ,,, Veritas S8 next 10″ aktiivisubi /Scanspeak + DSP.Testattua laatua.31.5Hz-103dB aito paine! 

Phonar Veritas S8 next 10″ aktiivi subi jossa DSP ja kaukosäädin valmiina 4 ohjelma paikkaa , Scanspeak huippu elementillä NYT testattu suomessa huippu arvosanoin vaikka on suht pieni kotelo Mitattu suomessa 31.5Hz in kohdalle jopa 103dB´n paine alle sen ei juurikaan ole ”elävää” musiikkia joten Phonar on valinnut korkeamman rajataajuuden näin saadaan enemmän painetta pienestä kotelosta ja säröarvo säilyy todella pienenä mistä huolehtii tanskalainen Scanspeak 10″ bassoelementti. NYT muutama avattu 849 e valkoinen Musta piano paketissa 899e voin 017 01 2018 Menee toki 20Hz:iin myös mutta eipä sillä ole kuin alimmat urkupillit… S 8 antaa jopa 112dB painetta parhainmillaan!!! Sävyltää tämä on peheän ihana ääninen eli soveltuu myös pieneen kotiin-kerrostaloon-rivitaloon eikä tartte ”luukuttaa” kovaa että saataisi sävyt esiin se on tässä todella hyvä puoli…soveltuu leffa ja musalle yhtä hyvin, 25Hzín kohdalla mitattiin jopa 95db´n paine.

Laatu voidaan todeta mm.kompressio 100dB Phonar 0.5. Kontrabassolla on S8 yksi parhaita mitä löydät sävyt tulevat todella esille!Koska subi on eteen helpompi sijoittaa ja kulmat ei tällöin korosta liikaa ylempiätaajuuksia toisto ei puuroudu . info@hifiplus.fi Meillä on muutama avattu—-vielä sopivammin-kysy-kiitos Ote testaajan mielipiteestä Ensimmäisistä sävelistä lähtien melko koherentti TAPAUS!!! Alimmat oktaavit soivat puhtaana mutta eivät lähde määrittämään toistoa liian agressiivisesti. Elektroonisten syvyyspommien kohdalla meininki on varsin maireaa…ne välittyvät puhtaana ja tarpeeks isona ilman epämääräisiä jälkisointia. Toiston KIINTEYS VAKUUTTAA ! Toistossa on ENERGIAA JA POTKUA! Säädettävyys parantaa sovitusta omaan huoneeseen ja laitteistoon. www.Phonar.de Sopivan pienen kokoinen Mitat 35x46x40 cm 26kg Hinta riippuu väristä sama ovh mitä saksassa ovh 1490e 1390e ja 1290e Kamppis raj erä NYT 999e kpl vain muutamia tähän hintaan Huippu subi ei halvin mutta yksi parhaita luokassaa….ja voihan niitä laittaa 2 kpl jos tekee oikea leffa huone niin voi ajaa subit silloin vain noin 35% teholla menee 20Hz iin silloin hienosti ja painetta tulee .

Phonar P6 lattia kaiutin oli Hifimaailma lehden henäkuun numerossa TESTI VOITTAJA kysy hinta meiltä suoraan,kiitos Jos haluat olla mukana tilaamassa matta mustana S8 supparia saapuvat syyskuun aikan hinta on todella sopiva KYSY…toki samalla kaikki muut värit myös ennakkohinnalla-KYSY. 0400 667 234 tai info@hifiplus.fi Phonar pienempi malli 8,3″ bassolla mutta toimii lue tästä…

Phonar A 180 AKTIIVI SUBI UUTUUS SYYSKUUSSA Hinta etu 170e NYT ennakko tilaajan hinta 449e sis rahti meiltä sinulle Valkoinen tai musta Täysin uusi malli syyskuun aikana kunhan saamme ennakkotilaukset teiltä , kiitos Mitat: kork x lev x syv 380 x 280 x 340 mm uusi elementti 8.3 ” yksi parhaita luokassaan This active Woofer produces a filigree to impressive bass fundament. In combination with a satellite loudspeaker it is a fantastic hi-fi unit.

The AS 180 has a lot of set up options, which can be used to adjust the sound quality to the interior but also to balance the level to any satellite loudspeakers. A variable regulation of the crossover frequency, phasing and power level gives best supposition for any Woofer usage. The deep frequencies can be produced very controlled and precise. The AS 180 is an active Woofer showing nearly no limits jenkkisubin todellinen alarajataajuus SVS SB-16 hinta 2800e ultra mitattu saksassa tässä oikeat luvut: -3dB meni vain 29Hz iin ja 30-300hZ antoi 116dB painetta toki mikäli jakari on minimissään ja pakko syötöllä ajetaan niin 20-33Hz menee mutta se ei ole se tapa miten mitataan ja silloin kyllä subi ei ole käyttökelvollinen sillä ei siellä juurikaan ole musaa….. lupaavat itse 14Hz ilman luotettavia db lukuja Eli ei ihan kannata aina uskoa mitä lupaavat , tätä nyt ei voida yleistää koskien heidän subeja vain yksi esimerkki Käytännössa koti oloissa meidän Phonar subi on hyvä musiikilla ja elokuva katseluun meidän Phonar subi on hyvin laadukas ja monipuolinen.Seinät korostaa 3-6dB bassoa joten meidän subi on juuri sen takia ihan hyvä , pieni,siisti,näppärä ja laadukas eikä niin kallis TelemaTuonti / Hifiplus 30 V laadukasta hifi myyntiä suomessa
Copyright (c) 2018, All Rights Reserved.